Tilbagemeldinger fra jagtelever

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Stefan Brauner, d. 22-09-2016
Tak for super undervisning
jeg bestod i dag den teoretiske og praktiske prøve i første hug :) i løbet af de 2 weekender har jeg virkelig lært meget og det er overraskende hvor godt man kan huske de forskellige dyr men din undervisning virker virkelig godt og du har gjort undervisningen virkelig spændende.
Kan varmt anbefale andre og tage jagttegn her.
Hilsen:
Stefan Brauner
E-mail:
Skrevet af Daniel N. Jensen, d. 04-07-2016
Jeg tog undervisningen hos Sune i foråret 2016. Jeg kom til undervisningen som 100% nybegynder og uden den store jagtviden.
I løbet af de 2 weekender, fik vi gennemgået vildtkending, afstandsbedømmelse, våbenbehandling m.m. til hudløshed. Alt dette kom virkelig til at sidde på rygraden. Sunes måde at undervise på, gjorde at det ikke blev for langtrukket, men derimod spændende og motiverende. Sune var rigtig god til at inddrage alle på holdet i undervisningen på trods af vores forskellige udgangspunkter. At alt dette blev gjort i hyggelige omgivelser, i en rigtig jagtstue, gjorde at man var ekstra motiveret og stemningen var helt perfekt. Vi blev samtidig forkælet med god forplejning alle dage. Jeg kan kune give Sune og midtjyskjagt mine bedste anbefalinger og jeg står gerne til rådighed hvis dette skal uddybes.

Knæk og bræk.
E-mail:
Skrevet af Klaus Lietzen, d. 02-07-2016
Normalt er jeg ikke typen, der bruger tid på at rose folk, men Sune fortjener altså et par linjer.
Jeg mødte i Sune, en engageret og dygtig underviser, der virkelig fostod at bruge sine pædagogiske redskaber til at få formidlet sit stof.
Jeg kan kun anbefale, at man tager sit jagttegn hos Sune. Og så skader det ikke, at der er god forplejning, hyggelige undervisningslokaler og skydesimulator i pauserne!

Knæk og bræk
E-mail:
Skrevet af Søren Norrild, d. 19-05-2016
Jeg modtog undervisning til jagtprøven hos Sune i foråret 2016 og bestod jagtprøven første gang den 21. april 2016.
Jeg var meget positivt overrasket over jagtundervisningen hos Sune. Ikke fordi at jeg forventede noget dårligt, men fordi prisen for kurset er meget konkurrencedygtig i sammenligning med andre udbydere. Derfor kunne man forestille sig, at det var et slags discount kursus, hvor man kun lige knap fik serveret kaffe. Men nej, der var mere eller mindre alt inkluderet, undtagen lige frokost. Vi snakker uanede rundstykker med alt der hører til morgenmad samt kaffe, kage og snacks. Derudover så bliver undervisningen afholdt i dejlige omgivelser og i en hyggelig jagtstue. Sune er en meget jordnær og engageret underviser, og ikke mindst tålmodig og med godt humør. Man bliver kørt godt igennem vildtkending så det sidder på rygraden, og man kommer igennem mange afstandsbedømmelsesbaner, så man bliver tryg ved dette også. Man kommer også ud og ser praktiske eksempler på vildtpleje, og dagene er planlagt således, at man ikke blot sidder stille en hel dag. En sidste positiv ting er holdstørrelsen, som holdes på 8-12 kursister, så der er god tid og plads til den enkelte kursist. Man kommer på fornavne med hinanden, og man forsvinder således ikke i mængden. Skydebanedagen er endnu et stort plus, hvor man tilbringer en hel formiddag eller eftermiddag og typisk kun 4 kursister ad gangen. Så der er mulighed for at skyde mange skud og gennemgå flere forskellige afstandsbaner samt prøve en komplet praktisk prøve, og der er absolut ingen stress. Alt i alt et meget behageligt kursus og ros til underviseren. Jeg kan faktisk ikke rigtig komme på nogen kritisk. 6 ud af 6 stjerner herfra.
E-mail:
Skrevet af Simon Paarup, d. 26-10-2015
Jeg har taget min undervisning til jagtprøven hos Sune.

Sune er utrolig engageret undervisningen og kan stoffet ud og ind. Det bære tydligt præg af at jagt og alt hvad det indeholder, er hans egen store passion.
Hans elever bliver ikke ladt i stikken, der bliver ydet en stor tålmodig indsats for hver enkelte elevs behov og undervisningen er meget fleksibel.

Det kræver dog stadig en stor del hjemme arbejde, da der er meget som skal læres uden ad. Men med passende tidsrum mellem undervisning fungere det helt perfekt.
For mig var det den rette måde tage teorien på og jeg kan anbefale andre at gøre det på samme måde.
E-mail:
Skrevet af Erik Risum, d. 13-10-2015
Jeg har bestået jagtprøven d. 13/10 2015. Midtjyskjagt gjorde det muligt for mig at gå til undervisning over 2 weekender. En perfekt måde at modtage undervisning, når man har en travl hverdag og ikke har tid til at følge et aftenkursus en hel vinter. Tak til Sune for super undervisning og god service og forplejning. Jeg vil varmt anbefale at tage jagtkursus hos Midtjyskjagt i Frederiks.
E-mail:
Skrevet af Claus Worsøe, d. 04-06-2015
Jeg har fået undervisning hos Midtjyskjagt, og for kort tid siden bestået min jagttegnsprøve med 1 fejl. Mit kendskab til jagt inden jeg startede hos Sune var næsten lig nul, så jeg var mildest talt noget spændt på hvordan jeg ville begå mig.

Omgivelserne i Jagtstuen er autentiske (efter min vurdering), og særdeles hyggelige. Der er projektor til undervisningen, ligesom der kan laser-skydes på samme. Det giver en ekstra dimension omkring våbenbetjeningen mv. Når vi mødte op om morgenen, så var der ild i brændeovnen, friske rundstykker og kaffe - så logistikken kan bestemt også godkendes.

Alt i alt, så har min tid hos Midtjyskjagt givet mere "blod på tanden", og er i skrivende stund igang med at træne til haglskydeprøven.

De varmeste anbefalinger herfra!
E-mail:
Skrevet af Lasse Ringaa, d. 28-05-2015
Jeg afsluttede min jagtprøve den 28 maj 2015. Jeg bestod prøven og det er der en årsag til.
Der skal med de nye regler lægges nogle kræfter i - det kommer ikke af sig selv.

Tænkte at teori var kedeligt, men du kan tro om igen.
Gæstfrihed er konceptet i jagtstuen. Man føler sig hjemme og Sune sørger for det sker. "Kan I ikke spise flere rundstykker, eller hjemmebagt kage?" "Der er kolde sodavand i køleskabet" - siger Sune.
Undervisningen varierer hele tiden.
På én dag når vi at terpe vildtkending - skyde lerduer med laser patroner og derved lære våbenhåndtering - lidt mere vildtkending - over i de bløde sofaer og gennemgå teori kort i fællesskab, mens en anden er ude og øve praktisk jagtprøve med Sune - ud og se gården for at høre om biotopplaner.
Super og helt gennemført kursus.

Sune er engageret underviser som giver mig mere lyst til at lære endnu mere om jagt.
E-mail:
Skrevet af Kim Glerup, d. 21-05-2015
Jeg har her i starten af 2015 afsluttet mit jagttegnskursus med bestået jagtprøve. Jeg kan kun give midtjyskjagt mine bedsteanbefalinger.

Det rigtig gode er, at man med den form for undervisning kan få det tilpasset familien, som jo skal være indstillet på, at kurset både kræver hjemmestudie og nogle dage med undervisning i jagtstuen.

midtjyskjagt har en super funktionel og nyrenoveret jagtstue, som man hurtigt føler sig meget velkommen i. Der er gjort meget ud af det og det er super fedt.

Jeg vil anbefale, at du køber de silhuetklistermærker af de forskellige dyr som du kan øve på hjemme.

Tak for et rigtigt godt kursus og tak for jeres venlighed.

Venlig hilsen Kim Glerup
E-mail: