Tilbagemeldinger fra jagtelever

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Simon Paarup, d. 26-10-2015
Jeg har taget min undervisning til jagtprøven hos Sune.

Sune er utrolig engageret undervisningen og kan stoffet ud og ind. Det bære tydligt præg af at jagt og alt hvad det indeholder, er hans egen store passion.
Hans elever bliver ikke ladt i stikken, der bliver ydet en stor tålmodig indsats for hver enkelte elevs behov og undervisningen er meget fleksibel.

Det kræver dog stadig en stor del hjemme arbejde, da der er meget som skal læres uden ad. Men med passende tidsrum mellem undervisning fungere det helt perfekt.
For mig var det den rette måde tage teorien på og jeg kan anbefale andre at gøre det på samme måde.
E-mail:
Skrevet af Erik Risum, d. 13-10-2015
Jeg har bestået jagtprøven d. 13/10 2015. Midtjyskjagt gjorde det muligt for mig at gå til undervisning over 2 weekender. En perfekt måde at modtage undervisning, når man har en travl hverdag og ikke har tid til at følge et aftenkursus en hel vinter. Tak til Sune for super undervisning og god service og forplejning. Jeg vil varmt anbefale at tage jagtkursus hos Midtjyskjagt i Frederiks.
E-mail:
Skrevet af Claus Worsøe, d. 04-06-2015
Jeg har fået undervisning hos Midtjyskjagt, og for kort tid siden bestået min jagttegnsprøve med 1 fejl. Mit kendskab til jagt inden jeg startede hos Sune var næsten lig nul, så jeg var mildest talt noget spændt på hvordan jeg ville begå mig.

Omgivelserne i Jagtstuen er autentiske (efter min vurdering), og særdeles hyggelige. Der er projektor til undervisningen, ligesom der kan laser-skydes på samme. Det giver en ekstra dimension omkring våbenbetjeningen mv. Når vi mødte op om morgenen, så var der ild i brændeovnen, friske rundstykker og kaffe - så logistikken kan bestemt også godkendes.

Alt i alt, så har min tid hos Midtjyskjagt givet mere "blod på tanden", og er i skrivende stund igang med at træne til haglskydeprøven.

De varmeste anbefalinger herfra!
E-mail:
Skrevet af Lasse Ringaa, d. 28-05-2015
Jeg afsluttede min jagtprøve den 28 maj 2015. Jeg bestod prøven og det er der en årsag til.
Der skal med de nye regler lægges nogle kræfter i - det kommer ikke af sig selv.

Tænkte at teori var kedeligt, men du kan tro om igen.
Gæstfrihed er konceptet i jagtstuen. Man føler sig hjemme og Sune sørger for det sker. "Kan I ikke spise flere rundstykker, eller hjemmebagt kage?" "Der er kolde sodavand i køleskabet" - siger Sune.
Undervisningen varierer hele tiden.
På én dag når vi at terpe vildtkending - skyde lerduer med laser patroner og derved lære våbenhåndtering - lidt mere vildtkending - over i de bløde sofaer og gennemgå teori kort i fællesskab, mens en anden er ude og øve praktisk jagtprøve med Sune - ud og se gården for at høre om biotopplaner.
Super og helt gennemført kursus.

Sune er engageret underviser som giver mig mere lyst til at lære endnu mere om jagt.
E-mail:
Skrevet af Kim Glerup, d. 21-05-2015
Jeg har her i starten af 2015 afsluttet mit jagttegnskursus med bestået jagtprøve. Jeg kan kun give midtjyskjagt mine bedsteanbefalinger.

Det rigtig gode er, at man med den form for undervisning kan få det tilpasset familien, som jo skal være indstillet på, at kurset både kræver hjemmestudie og nogle dage med undervisning i jagtstuen.

midtjyskjagt har en super funktionel og nyrenoveret jagtstue, som man hurtigt føler sig meget velkommen i. Der er gjort meget ud af det og det er super fedt.

Jeg vil anbefale, at du køber de silhuetklistermærker af de forskellige dyr som du kan øve på hjemme.

Tak for et rigtigt godt kursus og tak for jeres venlighed.

Venlig hilsen Kim Glerup
E-mail: