Tilbagemeldinger fra jagtelever

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Edward Lind-Holm, d. 18-09-2018
God undervisning. Lykkedes at klar jagtprøven med 40/40 samt 6/6 i afstandsbedømmelse.

Sune er ekstremt venlig og imødekommende, og med en rar ung jargon.
E-mail:
Skrevet af Peter Justesen, d. 12-07-2018
Sune besidder en særdeles god evne til at undervise og gøre teorien spændende og levende, hvilket klæder en godt på til at gå til prøven sammenholdt med, at man selv får læst teorien og forbereder sig grundigt. For mit eget vedkommende bestod jeg i første forsøg.

Jeg kan klart anbefale Sune!
E-mail:
Skrevet af Henrik , d. 09-06-2018
Jeg havde læst en del teori selv, men Sune giver en mange gode fif til at huske dette. Det kan være svært at overskue det hele, men han er god til at supplere med det vigtigste. Kan med god tro anbefale at bruge Sune til at bestå jagtprøven :-)
E-mail:
Skrevet af Emil L, d. 09-06-2018
Jeg vil meget gerne anbefale dette kursus. Her får man virkelig hvad man betaler for. Super undervisning, hvor Sune sørger for vi alle er med. Før jeg startede på kurset var jeg lidt skræmt af al den viden man skulle huske, men Sune er rigtig dygtig til at give sine elever huskeregler så det sætter sig fast på nethinden. Husker man samtidig at læse sin lektie hjemmefra, ja så skulle man gerne kunne gå lige igennem. I mit tilfælde bestod jeg teori prøven i første hug. Det samme med haglskydeprøve og riffelprøve. Alt dette resulterede i at jeg i går aftes nedlagde en fin seksender.
Tak for et suverænt kursus!
Knæk og bræk
E-mail:
Skrevet af Michael Vestergaard, d. 29-05-2018
Jeg vil helt klart anbefale at tage jagttegn hos Suner.
Det er et intensivkursus, men det er fedt, for undervisningen bliver leveret i topklasse.

Jeg fik jagttegn i første forsøg🙂
E-mail:
Skrevet af Simon Dam, d. 28-05-2018
Tak for god undervisning Sune.

Vil meget gerne anbefale Sune's undervisning, en blanding af teori og praksis hvor alle kan være med. At det er en lynkursus, vil jeg anbefale nye elever at få læst materialet og så sammen med Sune's undervisning har du en god platform til at hoppe til prøven.

Jeg bestod min jagttegns prøve i første hug 💪
E-mail:
Skrevet af Sally Kjeldgaard Torp, d. 17-05-2018
Ingen tvivl om at man selv skal arbejde hårdt for at opnå den nødvendige teori, når man vælger at tage sit jagttegn på et intensivkursus. Når det så er sagt, vil jeg til enhver tid anbefale at være elev hos Sune og Midtjysk Jagt, da undervisningen bliver leveret på en behagelig, spændende og inkluderende måde, godt blandet med praktiske opgaver, så man ikke sidder og lytter hele dagen. Mange gode metoder til at lære vildtkending og afstandsbedømmelse og en rigtig god og lærerig dag på skydebanen. Tusinde tak for et godt kursus Sune, jeg vil anbefale alle at tage jagttegnet hos dig.
E-mail:
Skrevet af Jesper V, d. 02-05-2018
Super fedt teori forløb.

Sune ved hvad han snakker om og han er rigtig god til at gøre undervisningen interessant. Man får alt den teori man har brug for uden noget overflødigt. Kan 100% anbefales :)

Jeg bestod både teori og praktisk prøve på samme dag.
E-mail:
Skrevet af Lisa Klüver, d. 02-05-2018
Så fik jeg jagttegn ved første forsøg! og det kan jeg helt sikkert takke Sune for!
Det har været nogle fantastisk spændende weekender (selvfølgelig efter noget hjemmearbejde først i form af læsning :-))
Sune fik pensum gjort spændende - undervisningen var afvekslende - og Sune kom med en masse gode “rim og remser” der gjorde det lettere at huske div fugle/fuglejagttider mm.
Tiden til undervisning blev udnyttet fornuftigt i en hyggelig/behagelig atmosfære.
Jeg følte mig helt klar og parat inde jeg gik til prøven (og så er prøven jo allerede halvt bestået, når man kommer med den følelse i maven).
Jeg vil helt klart anbefale andre at tage jagttegnet gennem Sune.
PS: og så er hans kone fantastisk til at bage - hvilket vi nød godt af til eftermiddagskaffen - så stor tak til hende også ;-)
E-mail:
Skrevet af Jens, d. 26-04-2018
Sådan. Kursus bestået. 0 fejl i teori. 1 enkel i afstand og godt hjulpet af dagen på skydebane.
Ingen tvivl om at både undervisning, og Sunes evne til at motivere til lektielæsning hjalp godt til.
Jeg har ingen jægere i familien, så startede fra bunden.
E-mail:
Skrevet af Claus Moldt, d. 08-04-2018
Hej Sune,

Tak for 4 fantastiske kursusdage. Du har en aldeles god, behagelig og engageret tilgang til undervisningen. Alle, der påtænker at tage jagttegn, kan jeg kun opfordre til at tage det ved Sune Mølgaard - bedre klædt på kan man næppe blive. De bedste anbefalinger herfra.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Claus V, d. 09-10-2017
Hej Sune

Tak for rigtig god undervisning ved dit jagttegnskursus, Det var en god kombination af praktisk undervisning ind i mellem det lidt tunge teori.
Du har nogle rigtige gode huske regler til især vildtkendskab som jeg har haft stor glæde af. Jeg bestod teori og praktisk prøve første gang og vil helt sikkert anbefale dig til nye aspiranter.
Mvh
Claus
Skrevet af Christian R. Iversen, d. 05-10-2017
Undervisning hos Sune er både intenst men også meget lærerigt.

Man bliver ikke båret igennem det at tage et jagttegn. Det kræver, uanset hvor man tager det, en masse selvstudie og gåpåmod.

Realistisk set kan man ikke lære alt på 2 weekender, så dette forløb er for den seriøse og selvstændige der vil tage et forløb hurtigt.
Sunes undervisning er her rigtig god, da han giver et utal af gode huskeregler og fif der virkelig sætter sig, og klæder dig godt på til prøverne.

Jeg har netop bestået praktisk og skriftlig prøve, efter undervisning hos Sune.
E-mail:
Skrevet af Mads L.F. Andersen, d. 19-09-2017
Jagttegnsundervisning der virker!! For mig var det svært at afsætte en hel vinter til at modtage undervisning, hvorfor valget faldt på 2 weekendkurser hos Sune – Midtjyskjagt.dk. Jeg var ’på herrens mark’ forud for kursusdag nummer ét og syntes alt vildtet og teorien var uoverskueligt. Men Sune fik hurtig tingene til at give mening og fik hældt meget mere på, end hvad man kan læse sig til. Meget, meget anbefaleseværdigt at tage dette kursus – men husk, det kræver rigtig meget læsning og træning derhjemme. Jeg har i dag været til Jagtprøve – Jeg havde 2 fejl i teori og 1 fejl i afstandsbedømmelsen. Skydningen gik fint og jeg kom hjem med pjecen ”Tillykke med din beståede jagtprøve”. Jeg er ovenud glad for dagens resultat samt den undervisning jeg har modtaget. Mange anbefalinger og tak herfra!
E-mail:
Skrevet af Christian A., d. 06-09-2017
Efter de 2 weekender hos Sune, føler jeg mig fuldstændig klar til at gå op til jagtprøven. Både teoretisk og praktisk har forløbet flyttet mig. Sune er som underviser passioneret og super dygtig til at formidle stoffet på en spiselig måde, således at det kedelige stof også er til at holde ud. Derudover er undervisningen sammensat, så der er pauser fra det mere tunge stof, hvor man laver praktiske øvelser. Jeg har allerede anbefalet to venner at tage deres jagttegn hos Sune.
E-mail: