Tilbagemeldinger fra jagtelever

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Christoffer Skov, d. 16-07-2019
Jeg kan klar anbefale undervisningen fra Sune ved Midtjyskjagt.

Sune er god til at formidle og kommer med rigtig mange gode fifs og huskeregler som gør det nemmere at huske og holde styr på de mange ting man skal huske ifm. jagttegnsprøven.

Det er ingen hemmelighed, at undervisningen er "hurtig" overstået med kun 4x undervisningsdage - så hvis du overvejer at tage jagttegn herigennem, så er der krav om selvdisciplin og selvstudie.

Såfremt du har det og overvejer at tage jagttegn er jagttegnsundervisning ved Midtjyskjagt.dk det helt rigtige valg.

Christoffer Skov
E-mail:
Skrevet af Lars Fibiger, d. 27-05-2019
Så er jagt-prøven bestået!!

Det var DEJLIGT!

Sune får 100% mine anbefalinger. Fed undervisning med masser af gode huskeregler.

Nu venter haglskydeprøven og så kan vi komme på jagt.


Hilsen Lars Fibiger
Skrevet af Morten Risgaard , d. 30-04-2019
Ja så bestod jeg jagtprøven med to fejl i teorien og en i afstand samt to forbier til ler duer
E-mail:
Skrevet af Jesper Mølgård, d. 27-04-2019
Tog jagtkursus ved Sune foråret 2019. Prima undervisning og gode huske tricks til især fuglevildt. Kan varmt anbefale midtjyskjagt. Bestod iøvrigt uden fejl😉

Hilsen Jesper Mølgård

E-mail:
Skrevet af Jack Fomsgaard , d. 25-04-2019
Jeg har idag bestået min jagtprøve uden fejl i teori og den praktiske prøve. Tak til Sune for undervisning i verdensklasse. Sune er ekspert i at hjælpe, forklare og komme med gode hjælpe midler så det forståes på en meget nemmere måde.
Så jeg kan kun varmt anbefale at tage jagt kursus hos Sune!!!
E-mail:
Skrevet af Morten Nielsen, d. 19-10-2018
Jeg kan klart anbefale 4 dages kursus hos Sune. Sune har en stor stjerne hos mig.

Min Far og jeg deltog på kursuseti efteråret 2018 og vi har begge bestået jagtprøven. Vi tog jagtprøven på Djursland og der var 13 tilmeldte. Der var kun 6, der bestod jagtprøvens teoretiske del og 3 der bestod hele jagtprøven. De andre tilmeldte på jagtprøven havde brugt et halvt år på aftenskole.

Det er klart at det kræver selvtræning og selvdisciplinen, som Sune også formidler, hvis man skal have jagttegnet. Sune giver utrolig mange fif til at kunne skelne F.eks ænderne fra hinanden.
E-mail:
Skrevet af Steffen Møller Pedersen, d. 09-10-2018
Anbefaling af 4 dages kursus.

Grunden til at jeg valgte et 4 dages kursus er at jeg bare skulle have det overståes og ikke bruge en hel vinter på kurset.

Venner og bekendte som havde taget jagttegn tidligere var lidt i tvivl om det kunne gøres på 4 dage - For jer der er urolige over det - Det var ingen problem!

Jeg kunne måske godt fortælle en masse positivt om Sune (han tale lidt for sig selv når jeg bestod prøven)....... Men Sunes kone! Hun laver hjemmelavet kage, så fuglene synger MUMS!!

Sune skal også have lidt ros - Sune er meget bevidst om, hvordan og hvad der skal formidles til kursisterne og sætter fokus på de ting som er vigtigt i prøven. Men en anden, knapt så dygtig underviser, kunne det nemt have faldet til jorden.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Tobias Raaby Poulsen, d. 09-10-2018
Bedste anbefalinger! Super god og struktureret jagttegns-undervisning, med fokus på alle vigtige elementer... Og god kage:-) Bestod i første forsøg med 0 fejl i både teori & praktik.
Skrevet af Kasper Larsen, d. 07-10-2018
Super fedt kursus som Sune har stablet på benene. Jeg vil klart at anbefale alle at tage jagttegn her.
E-mail:
Skrevet af Simone Jensen, d. 29-09-2018
Jeg kan kun give Sunes jagttegnskursus mine bedste anbefalinger. Det er et intensivt kursus og kræver en del hjemmearbejde, hvilket Sune forbereder en på fra starten af. Til gengæld får man selve undervisningen serveret på en forståelig og inddragende måde, samt brugbare huskemetoder, kombineret med praktiske øvelser i en hyggelig atmosfære. I forhold til at jeg før kurset aldrig har håndteret et våben før, var dagen på skydebanen ligeledes lærerig og tryg. Bestod jagttegnsprøven i første forsøg med 0 fejl i teori og 1 fejl afstandsbedømmelse.
Skrevet af Ragnar-Gwyn Dixen, d. 20-09-2018
Stor anbefaling her fra. Sune underviser på en god, forstående og levende måde, hvilket både gør det sjovt og informativt.
Meget dygtig underviser.
Jeg bestod i første omgang, og jeg følte mig godt rustet til prøven, både teoretisk og praktisk.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Tommy Søndergaard, d. 20-09-2018
Jeg kan helt klart anbefale Sune. Han er en dygtig underviser, både huske metoderne til teori og afstandsbedømmelse virkede for mig, selvom om jeg er typer der bliver nervøs til prøver og eksamener bestod jeg i første forsøg.
Skrevet af William Vestergaard, d. 18-09-2018
Jeg kan klart anbefale Sune. Efter jeg bestod teori delen idag med 40/40 og afstandvedømmelse med 6/6. Sune er virkelig god til at forklare tingene på en måde så alle kan forstå og huske det. Jeg fik selv virkelig meget ud af vidtkendingen og lov delen. Selvom der er megen læsen op hjemmefra, synes jeg man får alle de redskaber og alt den viden man får brug for fra de fire dage.
Skrevet af Kenneth Lund, d. 18-09-2018
God og konsekvent undervisning. Gode huskemetoder, som er meget væsentligt. alt i alt kan jagttegnsundervisning hos Sune Mølgaard varmt anbefales
Skrevet af Henrik, d. 18-09-2018
Alt i alt rigtig god undervisning
gode måder / metoder til at hjælpe med at huske.

efter endt undervisning følte jeg mig klar til prøve og bestod.

Kan klart anbefale Sune