Tilbagemeldinger fra jagtelever

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Torben Smedegaard, d. 22-09-2021
Suverænt jagttegnskursus ved Sune, hvor man får mange gode huskeregler til kending af vildt. Der bliver skåret ind til benet med de essentielle ting til jagttegnsprøven, og med en god portion hjemmestudie som supplement er man rigtig godt hjulpet på vej mod en bestået prøve!
E-mail:
Skrevet af August Linnet, d. 09-09-2021
Super god undervisning, der er både lærerig og let forståelig.
Undervisningen kombineret med at læse op og lave onlineprøver hjemme, har givet god træning til prøven, som jeg bestod i første hug.
Kan klart anbefales!
E-mail:
Skrevet af Brian Kristoffersen, d. 09-09-2021
Effektiv undervisning og gennemgang af materiale. Sune sørger for at undervise, så det er underholdende at være til stede. Sørg for at gå onlinetestene igennem 200 gange, så er man godt klædt på til prøven, som jeg netop lige har bestået første gang.

Tak til Sune for et godt kursus.
E-mail:
Skrevet af Malene Gaardsdal, d. 09-08-2021
Rigtig god og kvalificeret undervisning, som er struktureret på en god. Dagen på skydebanen var perfekt træning til prøven.
En klar anbefaling herfra!
E-mail:
Skrevet af Ludvig, d. 01-07-2021
Super god undervsning. Kommer ind på alle punkterne. Hvis bare man læser hjemmefra er man helt med. Kan helt klart anbefales :)
E-mail:
Skrevet af Lasse, d. 02-06-2021
Sunes undervisning, kan varmt anbefales. Hvis man hænger i med læsningen, så er man igennem uden problemer. Et stykke bestået herfra 👌
E-mail:
Skrevet af Lasse Pedersen, d. 29-05-2021
Rigtig godt struktureret kursus Sune leverer. Sune faciliterer solide rammer for, at man som kursist, kan nå i mål med pensum. Det skal siges, at der bør læses hjemmefra under lynkurset.
E-mail:
Skrevet af Tobias Uldum, d. 27-05-2021
Super undervisning mere end nok info på dagene til at komme godt i gang, men husk dit hjemmearbejde så er du godt kørende.
Bestod med 0 fejl i teori og 0 fejl i afstandsbedømmelse. Bedste anbefaling herfra :)
Skrevet af Kenneth Kaas, d. 20-05-2021
Målrettet undervisning, ingen spildtid, god underviser - kan klart anbefales, såfremt man kan læse godt op på materialet forinden.
Skrevet af Anders Berntsen, d. 19-05-2021
Sune er en rigtig god underviser og underholdende samtidig, han er god til at formidle stoffet i et sprog alle forstår. Dagen på skydebanen var rigtig god og var fuldstænding som den praktiske prøve jeg var til, og hans kollegaer derude kom også med gode tips. En varm anbefaling herfra. Jeg blev også selv anbefalet at tage kurset hos Sune af en kammerat
E-mail:
Skrevet af Jens Peder Olesen, d. 17-05-2021
Har deltaget i kursus maj 21.
Jeg begyndte at læse 2 uger for det startede, og følte at stoffet var meget svært og uoverskueligt. Efter Sunes undervisning, har jeg fået et meget brugbart overblik, ved hjælp af remser og kendetegn mm. Dagen på skydebanen var også super sat op, så man rigtigt får en fornemmelse af prøvens forløb. Så føler jeg er godt rustet til jagtprøven. Varm anbefaling herfra :-)

E-mail:
Skrevet af Christine, d. 16-05-2021
De varmeste anbefalinger. Havde ikke det store kendskab til dyrene, men Sune formår at plante dem i hovedet på os, på en spændende og sjov måde. Super afvekslende undervisning. Personligt har Jeg svært ved at sidde stille og lytte, men Sune er super. Endnu et plus at det kan gøres hurtigt. Meget spændende og lærerig dag på skydebanen. 5 ud af 5 tjener herfra.
E-mail:
Skrevet af Thomas Klitgaard, d. 11-12-2020
Super undervisning. Bliver undervist så alle forstår det. Giver mine bedste anbefalinger.
E-mail:
Skrevet af Edin O, d. 22-10-2020
Er hermed den lykkelige ejer af et bestået jagttegn!
Jeg kan klart anbefale at undervisningensforløbet hos Sune. Man følger virkelig at man får noget information, som sidder fast, via gode huskeregler! Han gennemgår den “rigtige” viden man skal bruge til prøven.
Skrevet af Annika Dencker , d. 15-10-2020
Veloverstået jagtprøve efter 4 dages effektiv undervisning ved Sune. Kurset var vel tilrettelagt, grundigt og med en masse gode huskeregler, som var nyttige i såvel den teoretiske som den praktiske prøve.
En af dagene foregår på et skydeanlæg og den er bestemt lærerig, spændende og sjov.
E-mail: