Tilbagemeldinger fra jagtelever

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ludvig, d. 01-07-2021
Super god undervsning. Kommer ind på alle punkterne. Hvis bare man læser hjemmefra er man helt med. Kan helt klart anbefales :)
E-mail:
Skrevet af Lasse, d. 02-06-2021
Sunes undervisning, kan varmt anbefales. Hvis man hænger i med læsningen, så er man igennem uden problemer. Et stykke bestået herfra 👌
E-mail:
Skrevet af Lasse Pedersen, d. 29-05-2021
Rigtig godt struktureret kursus Sune leverer. Sune faciliterer solide rammer for, at man som kursist, kan nå i mål med pensum. Det skal siges, at der bør læses hjemmefra under lynkurset.
E-mail:
Skrevet af Tobias Uldum, d. 27-05-2021
Super undervisning mere end nok info på dagene til at komme godt i gang, men husk dit hjemmearbejde så er du godt kørende.
Bestod med 0 fejl i teori og 0 fejl i afstandsbedømmelse. Bedste anbefaling herfra :)
Skrevet af Kenneth Kaas, d. 20-05-2021
Målrettet undervisning, ingen spildtid, god underviser - kan klart anbefales, såfremt man kan læse godt op på materialet forinden.
Skrevet af Anders Berntsen, d. 19-05-2021
Sune er en rigtig god underviser og underholdende samtidig, han er god til at formidle stoffet i et sprog alle forstår. Dagen på skydebanen var rigtig god og var fuldstænding som den praktiske prøve jeg var til, og hans kollegaer derude kom også med gode tips. En varm anbefaling herfra. Jeg blev også selv anbefalet at tage kurset hos Sune af en kammerat
E-mail:
Skrevet af Jens Peder Olesen, d. 17-05-2021
Har deltaget i kursus maj 21.
Jeg begyndte at læse 2 uger for det startede, og følte at stoffet var meget svært og uoverskueligt. Efter Sunes undervisning, har jeg fået et meget brugbart overblik, ved hjælp af remser og kendetegn mm. Dagen på skydebanen var også super sat op, så man rigtigt får en fornemmelse af prøvens forløb. Så føler jeg er godt rustet til jagtprøven. Varm anbefaling herfra :-)

E-mail:
Skrevet af Christine, d. 16-05-2021
De varmeste anbefalinger. Havde ikke det store kendskab til dyrene, men Sune formår at plante dem i hovedet på os, på en spændende og sjov måde. Super afvekslende undervisning. Personligt har Jeg svært ved at sidde stille og lytte, men Sune er super. Endnu et plus at det kan gøres hurtigt. Meget spændende og lærerig dag på skydebanen. 5 ud af 5 tjener herfra.
E-mail:
Skrevet af Thomas Klitgaard, d. 11-12-2020
Super undervisning. Bliver undervist så alle forstår det. Giver mine bedste anbefalinger.
E-mail:
Skrevet af Edin O, d. 22-10-2020
Er hermed den lykkelige ejer af et bestået jagttegn!
Jeg kan klart anbefale at undervisningensforløbet hos Sune. Man følger virkelig at man får noget information, som sidder fast, via gode huskeregler! Han gennemgår den “rigtige” viden man skal bruge til prøven.
Skrevet af Annika Dencker , d. 15-10-2020
Veloverstået jagtprøve efter 4 dages effektiv undervisning ved Sune. Kurset var vel tilrettelagt, grundigt og med en masse gode huskeregler, som var nyttige i såvel den teoretiske som den praktiske prøve.
En af dagene foregår på et skydeanlæg og den er bestemt lærerig, spændende og sjov.
E-mail:
Skrevet af Erling Valentin Bøndergaard , d. 10-10-2020
Har netop fået jagttegnet d. 7/10 2020 efter at have gennemført et weekendkursus hos Sune.
Forløbet er målrettet beståelse af jagtprøven og specielt den praktiske dag er helt i top og veltilrettelagt. Kan kun anbefales 😊
E-mail:
Skrevet af Søren, d. 08-10-2020
Jagtprøven er bestået for både min søn og jeg efter et supergodt kursus med Sune. Fire dage - den ene på skydebanen - lyder ikke af meget, men det er koncentreret, effektivt og sjovt. For mig var det perfekt i stedet for en aften om ugen i en uendellighed. Og det er utroligt, så meget man kan lære på så kort tid.
Det har været en fornøjelse.
Skrevet af Hr. Weber , d. 07-10-2020
Veloverstået jagtprøve

Sune kan det med at undervise og tilrettelægge det, så man som kursist får maksimal udbytte. Det har været en fornøjelse at være der.
E-mail:
Skrevet af Emil, d. 07-10-2020
Rigtig dygtig underviser, godt kursus med en masse nyttig information.
E-mail: