Jagttegn på 4 dage, billigt og i Midtjylland

Vær opmærksom på tilmeldingsfristerne under "Tilmelding"

Naturstyrelsen afholder jagtprøve-perioder 2 gange om året. April og maj, samt September og Oktober.

Min undervisning ligger umiddelbart inden perioderne og i den forbindelse er der flere datoer, der skal overholdes, for at kunne aflægge prøve. Se fanen "Tilmelding"

 

Sådan foregår undervisningen...

 

Jeg har selv haft jagttegn siden 1998 og idag fylder jagten, vildtpleje og opdræt en stor del af min hverdag.

Når jeg ikke beskæftiger mig med jagt, er en stor del af mit  arbejde ved politiet, at undervise i skydning på forskellige niveauer.

Jeg har derfor kombineret de to ting og lavet en "pakke", hvor man kan få jagttegn på 4 dage ved hjælp af intensiv undervisning.

 

Under "Tilbagemeldinger fra jagttegns elever" har de tidliger kursister haft mulighed for at videregive deres erfaringer med undervisningen, hvilket vil kunne give dig et indblik i hvordan undervisningen foregår og om det kan nåes på 4 dage.

 

Prisen er på 2800 kr. hvilket inkluderer undervisningen, samt formiddags- og eftermiddagskaffe på samtlige dage.

 

Lerduer, patroner og frokost/aftensmad, samt lærebøgerne, som man selv anskaffer på jagtproeven.dk, er ikke inkluderet i prisen.

 

 https://jagtproeven.dk/ kan du GRATIS få adgang til det materiale jeg bruger i undervisningen, samt en god øve platform med en masse spørgsmål.

 

Adgang til materialet ligger forbundet med en tilmelding til Danmarks Jægerforbund. Her får du første år gratis, hvorefter du overgår til ordinært medlem. Langt størstedelen af danske jægere er medlem. Jeg vil komme nærmere ind på DJ forbund i min undervisning.

 Lerdueskydning ligger på 200-300 kr ialt.

 

Prøvegebyret der skal betales direkte til Naturstyrelsen ved tilmelding til jagtprøven koster 315 kr.

 

Undervisningen foregår på adressen Nørregade 27, 7470 Karup, hvilket i øvrigt er den jagtstue, der ses afbilledet øverst i billedet.